Blog Archives

Voor welke cartridges is er een vergoeding voorzien?

Posted on by Heino Schietecatte

Wij bieden een vergoeding voor onbeschadigde originele inkt en toner cartridges. Voor huismerk patronen is er geen vergoeding voorzien. U kan de precieze lijst van cartridges bij ‘downloads’ terugvinden evenals de aangeboden vergoeding.

Reacties uitgeschakeld voor Voor welke cartridges is er een vergoeding voorzien?

Betaal ik een afvalverwerkingskost?

Posted on by Heino Schietecatte

Neen, Tomson Recycle rekent geen verwerkingskosten aan. Het ophalen en verwerken van lege inkt en toner (vanaf 50 stuks) is steeds gratis. Enkel wanneer de dozen of containers vervuild zouden zijn met afval dat er niet in thuis hoort kan uitzonderlijk een vergoeding worden aangerekend. Raadpleeg het document ‘Hoe starten’ bij downloads voor de exacte […]

Reacties uitgeschakeld voor Betaal ik een afvalverwerkingskost?

Betaal ik transportkosten?

Posted on by Heino Schietecatte

Neen, Tomson Recycle rekent geen transportkosten aan. Het ophalen en verwerken van lege inkt en toner (vanaf 50 stuks) is steeds gratis. Ook het gebruik van onze containers of paletten is geheel kostenloos. Deze kunnen op eenvoudig verzoek worden aangevraagd.

Reacties uitgeschakeld voor Betaal ik transportkosten?

Binnen welke termijn ontvang ik eventueel de uitbetaling?

Posted on by Heino Schietecatte

Tomson Recycle Team zal steeds binnen de 14 dagen na telling uw vergoeding uitbetalen. (Dit voor de pc-winkels die zijn aangesloten bij ons ‘Inzamelnetwerk’) Voor de uitbetaling aan de goede doelen zijn er 4 betaaldata vastgelegd per jaar om administratieve redenen. Telkens de 15° kalenderdag na een kwartaal, zijnde 15/04 – 15/07 – 15/10 en […]

Reacties uitgeschakeld voor Binnen welke termijn ontvang ik eventueel de uitbetaling?

Ben ik gebonden aan enige overeenkomst?

Posted on by Heino Schietecatte

Neen, onze klanten kiezen telkens opnieuw voor onze service. Wij werken niet met contracten en/of overeenkomsten en u bent dus ook nooit gebonden. Dit past geheel binnen onze visie van open en eerlijk zaken doen, zonder verplichtingen. Tevreden klanten blijven graag gebruik maken van onze gratis service.

Reacties uitgeschakeld voor Ben ik gebonden aan enige overeenkomst?
Ophalen lege inktcartridges en registreren bij Tomsonrecycle