Goedkoopste printerinkt.

goedkoopste printerinktGoedkoopste printerinkt

Hoe vind je de goedkoopste printerinkt? Het printen zelf kost vaak meer dan je printer initieel gekost heeft in aankoop. En dat doen de makers ervan bewust, ze verkopen de printers goedkoop en brengen vervolgens dure inktpatronen op de markt. Daar verdienen ze immers het meest aan. Maar is het echt nodig om steeds dure inktpatronen en speciale toners te kopen? Waarom zou je niet voor goedkope huismerken gaan waarmee je tot tientallen euro’s per patroon bespaart? Zijn deze minder goed van kwaliteit? En mag je goedkope cartridges na gebruik ook inleveren bij Tomson ter recyclage?

Er werden in het verleden reeds heel wat testen uitgevoerd door verschillende instanties, en ze kwamen allemaal tot dezelfde conclusie! Zo werden de cartridges van populaire merken intensief vergeleken met de goedkope printerinkt van de huismerken. De resultaten hiervan waren duidelijk. De inktpatronen van bekende merken als Samsung, Canon, Epson, HP, Kodak en Lexmark scoorden effectief beter in kwaliteit en ze vervaagden minder snel. Maar met de goedkoopste printerinkt kon dan weer veel meer geprint worden waardoor de cartridges minder snel vervangen moesten worden. Dat is een keuze die jij zelf moet maken! Als de kwaliteit niet zo heel erg belangrijk is kun je overwegen om voor de goedkoopste cartridge of toner te gaan. Sowieso, bij Tomson kun je lege cartridges inleveren van alle merken, dus ook van huismerken. Enkel Xerox is een speciaal geval, deze cartridges zijn op een andere manier samengesteld waardoor ze niet gerecycleerd kunnen worden.

Hou wel in het achterhoofd dat je bij de goedkope printerinkt soms langer zal moeten zoeken naar de juiste inktpatronen voor jouw model van printer. Vooral wanneer je een heel nieuw model hebt kan dit een uitdaging zijn. De oudere modellen zitten meestal al wel in het aanbod.

Zo vind je de goedkoopste printerinkt:

  • Koop goedkope printerinkt van huismerken bij grote, bekende ketens
  • Zoek naar online kortingscodes om toch eentje van een origineel merk te kopen
  • Vergelijk de prijzen van je nieuwe inktpatronen en toners online

Tenslotte kun je overwegen om over te schakelen naar een laserprinter. Die maken gebruik van toners in plaats van cartridges of klassieke inktpatronen. Een laserprinter, vooral eentje die ook kleuren print, is dan weer duurder in aankoop dan een inkjetprinter maar je komt langer toe met je toner dan met je inktpatronen.

En wanneer je dan de goedkoopste printerinkt gevonden hebt, vergeet dan niet om je oude of lege cartridge in te leveren bij een van de Tomson Recycle inleverpunten! Je doet er de natuur een plezier mee en je steunt enkele goede doelen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

*

Ophalen lege inktcartridges en registreren bij Tomsonrecycle