Inzamelpunten lege cartridges in Vlaanderen

Vul uw postcode of woonplaats in het daartoe bestemde venster. Vervolgens selecteert u de juiste positie in de keuzelijst die verschijnt. U krijgt nu de dichtst bijzijnde inzamelpunten in uw buurt op de kaart te zien.
Bij deze inzamelpunten zijn verzameldozen van Tomson Recycle beschikbaar om uw printerafval in te deponeren.

Zoeken Location

Category

Distance Range Radius: KM

Status

Get Your Richtingen

Show Afstand In

LOCeer je positie

Laden ...

Richting

PRAKTISCHE RICHTLIJNEN.

Vervolgens krijgt u het resultaat van uw zoekwerk te zien aan de rechterkant met de lijst van de dichtstbijzijnde inzamelpunten bij U in de buurt.
Let ook, op de afstand tot uw positie die telkens vermeld staat per inzamelpunt onderaan de NAW-gegevens in kilometers vermeld.

In de datafiche van onze inzamelpunten kan u eveneens de openingsuren terugvinden. Andere informatie zoals het e-mailadres voor contact of doorklikken op hun eigen website is eveneens beschiknaar.

Indien er vergoedbare cartridges bij zijn dan komt de opbrengst hier van ten goede aan de goede doelen waar Tomson Recycle reeds meer dan 10 jaar samenwerkt. U kan een (voorlopige) lijst steeds terugvinden door even te klikken op deze link “Goede Doelen”

Wanneer u nog verdere vragen zou hebben of ons wil contacteren, dan kan u dat best doen via ons standaard contactformulier dat u hier kan terugvinden door even door te klikken op deze link “Contacteer Ons”

Zo u problemen zou ondervinden om deze kaart goed te lande is het aangeraden om uw versie van Java bij te werken, dat kan u hier doen.